GEO-GENESIS Bt. 8103 Várpalota, Thököly u. 17.
+36 30 353-7765 E-mail
Tevékenységi kör:

Társaságunk 1989. januárban alakult és elsődleges célja a különböző kutatási programok során mélyített kutatófúrások mélyfúrási geofizikai vizsgálata volt. A folyamatos fejlesztés és tevékenységi kör bővítés eredményeképpen 1997-től fővállalkozóként végzünk kútfúrást és kútfelújítást is. Sikeresen bekapcsolódtunk a különböző környezetvédelmi kutatási programokba, így a kezdetektől fogva részt veszünk az Országos Vízbázisvédelmi program munkálataiban.

A geofizikai vonalon három mérőberendezés áll rendelkezésünkre, amelyekkel a mélységkapacitásunk eléri a 2500 métert. A közel 30 különféle karotázs szondával mindig az adott feladatnak megfelelő mérési programot tudjuk megvalósítani. A megrendelőink igényeit követve már az első években szükségessé vált a geofizikai részleg kibővítése a felszíni geofizikával, így a műszer és gépparkunk alkalmassá vált felszínközeli építési nyersanyagok (kavics, homok, agyag) komplex kutatására valamint környezetvédelmi vizsgálatokra is.

Kútfúrási és kútfelújítási munkáinkat jelenleg három berendezéssel végezzük, de folyamatos a további gépek beszerzése, ezzel is bővítve a technológiai lehetőségeinket és mélységkapacitásunkat. Vízkutak kivitelezésére olyan teljes körű szolgáltatás sikerült kialakítanunk, amely a tervezés és engedélyeztetéstől a kivitelezésen át a kútgépészetileg üzemkész vízkút átadásáig mindent magában foglal a Megrendelő kényelme érdekében.

Műszergyártási tevékenységünkből megemlíthetjük a saját fejlesztésű „kerti” karotázs berendezést, az elektromos vízszintmérőt valamint a GEO-DATA digitális vízszintregisztrálót. Vállaljuk geofizikai műszerek javítását és karbantartását, valamint partnereinkkel együttműködve elvégezzük a karotázs-szondák hitelesítését.

 

További információkat honlapunkon talál: http://www.geo-genesis.hu